evenementenquiz

Evenementenquiz

Ben je verzot op quizzen?  Wil je zelf graag een quiz organiseren maar weet je niet waar eerst beginnen? 

Quiztion is een gebruiksvriendelijk online quizplatform dat helpt bij het organiseren van quizzen op jouw maat. Voor op café, onder collega's of met je vereniging of school! 

Maar Quiztion is méér dan enkel een platform! Je kunt altijd één van onze ervaren quizmasters inschakelen die helpt bij de organisatie en presentatie van jouw quiz.

Veilig quizzen in tijden van corona?

online groepsquiz
Online groepsquiz

Terug gezellig in groep quizzen, maar op een veilige manier?

Presenteer je quiz online via groepsgesprek, en neem deel met verschillende teams!

Ideaal voor verenigingen, horeca-uitbaters, ...

> Ontdek meer

Livestreamquiz
Livestreamquiz

Een boeiend groepsevenement op een veilige manier?

Wij verzorgen de volledige opmaak én presentatie van de quiz met onze ervaren quizmasters! Deelnemers kunnen volgen via livestream.

Ideaal voor bedrijven, culturele sectoren en steden

> Ontdek meer

Het platform

Het Quiztion-dashboard verzamelt alle informatie voor zowel organisatoren als quizzers in één overzichtelijk menu.

Als organisator vind je hier onder andere een overzicht van al de quizzen die je al hebt georganiseerd en die nog staan ingepland.

Als quizzer krijg je een overzicht van alle Quiztion-quizzen waar je al aan hebt deelgenomen of waar je voor bent ingeschreven, en van welke teams jij deel uitmaakt.

Quiz opstellen & personaliseren

Met Quiztion zul je nooit zonder vragen zitten dankzij onze rijkelijk gevulde vragenbank die dagelijks groeit. Je kunt bovendien ook altijd een personal touch geven aan je quizzen door eigen vragen toe te voegen.

Maar waar het bij Quiztion echt om draait is een leuke ervaring voor iedereen: van quiz-dummy tot fervente quizzer. Daarom kun je een quiz volledig opmaken zoals jij dat wil in slechts enkele minuten! Zo bepaal jij het niveau, het aantal rondes, de onderwerpen en de vragen van je quiz.

Bovendien kun je ook gekke doe-rondes of toffe tafelrondes toevoegen aan je quiz. Zo zorg je gegarandeerd voor een onvergetelijke quiz!

Quiz presenteren

Ook bij de presentatie van je quiz sta je er niet alleen voor. Quiztion zorgt dat alles zo vlot mogelijk verloopt. Zo kun je vooraf alle nodige documenten afdrukken en meenemen naar de quiz: een voorbereid quizmaster is er twee waard!

Via een slideshow die je in je eigen (huis)stijl opmaakt, kunnen de verschillende teams de quiz gemakkelijk volgen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de quiz op een mobiel apparaat te tonen.

Dankzij ons efficiënt systeem voor score-ingave verloopt iedere quiz van een leien dakje. Zo blijft de quiz levendig en blijft ieder team op de hoogte van hun plaats in de tussenstand.

En vergeet zeker niet dat je altijd kunt rekenen op ons ervaren Quiztion-team om quizzen te organiseren en presenteren!

Resultaten rapporteren

Meten is weten! Daar zijn wij van overtuigd. Daarom meten wij verschillende parameters om zo elk team te voorzien van feedback na iedere quiz.

Zo krijgen de teams inzichten in hun sterke topics en weten ze aan welke topics ze nog wat kunnen sleutelen. Daarnaast kunnen ze zich ook vergelijken met de andere deelnemers.

En wat kun je doen met de verzamelde inzichten? Oefenen natuurlijk! Speel quizzen opnieuw en maak jezelf warm voor de volgende quiz.

Interesse in Quiztion?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op

© 2021 Quiztion
Site by DigitalMind